d

 

 

 

i ara també ...

 

 

 

EL CLUB

 

 • El nostre Club té una gènesi molt curiosa. Ja abans de 1986, un grup d’amics i companys

  (la majoria treballadors de l’empresa PIRELLI) practiquen l’esport de la raqueta a les pistes privades del senyor Joan Simats, que les cedeix molt gentilment. Amb el nom de Club Amigos del Tenis, aquests pioners alternaven els seus campionats esportius amb actes i festes de caràcter lúdic: revetlla de Sant Joan amb sopar i ball a la fresca, entre d’altres.
 • Aquesta doble vessant forma part de l’ànima del Club Tennis Vilatorrada: “Mens sana in còrpore sano” en un ambient d’amistat i companyonia.
 • L’11 de febrer de 1992 es funda el Club Tennis Vilatorrada. Uns 18 socis firmen i aproven els Estatuts d’aquesta entitat esportiva que neix sense ànim de lucre i que té com a objectiu la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva. Es designa per unanimitat a Antoni Llobet i Serra com el primer president de l’entitat que tindrà el nou domicili social a Sant Joan de Vilatorrada, CP: 08250, carrer: Zona Esportiva Municipal (Pavelló), i que desenvoluparà la seva activitat esportiva a les pistes de tennis que ha construït l’Ajuntament del nostre poble.
 • Afiliat a la Federación Española de Tenis i a la Federació Catalana de Tennis, el dia 5 d’octubre de 1993. El Club Tennis Vilatorrada s’inscriu també al Registre d’Entitats Esportives de la Secretaria General de l’Esport. D’ençà aquell moment cal valorar la tasca de promoció del tennis que ha fet el Club a les escoles i a l’institut del poble. Amb l’ajuda d’un monitor s’imparteixen classes dos dies a la setmana.
 • Durant uns anys el Club realitza activitats esportives de caràcter federat i participa en diferents Campionats Intercomarcals. Cal destacar el 1r OPEN Comarcal que el nostre Club va organitzar l’any 2001. Va ser tot un èxit d’organització i participació i va fer conèixer el nostre Club més enllà de les nostres fronteres municipals. Paral·lelament a les competicions federades s’han organitzat també altres torneigs per a tots els socis del Club: el Master, el Torneig de Festa Major, el Tie Break i el Torneig de Dobles. Aquests torneigs es continuen fent a l’actualitat amb una gran participació de jugadors.
 • L’any 2001 el president deixa el càrrec per motius personals alhora que comunica a la Junta que l’any 2002 serà el 10è aniversari del Club i cal que gent jove amb motivació i empenta vulgui col·laborar per tal d’enfortir encara més les activitats que es realitzen.
 • És elegit president el senyor Matías Giráldez Cáceres que treballarà amb una Comissió Esportiva i una Comissió de Festes. Durant aquest període que ha durat fins gener de 2009 s’han potenciat molt les relacions personals i d’amistat dels socis, perquè com ja sabeu, “no hi ha perfecció sense esforç”. Per això continuem amb els partits de tennis i els nostres torneigs. Però com deia Aristòteles: “Vivir bien es mejor que vivir”. I per això acompanyem les finals dels diferents torneigs amb una fantàstica calçotada (Tie Break), un fabulós arròs (Master), un sopar a la fresca (Soirée) i un dinar de fi de curs. Amb la col·laboració de tothom, l’èxit està assegurat. Ja ho deia Jean Paul Sartre: “La felicidad no és hacer lo que uno quiere sino querer lo que uno hace”. I nosaltres estimem el què fem. I ho passem de conya!
 • Amb data 5 de febrer de 2003 es va comunicar a la Federació Catalana de Tenis que el nostre Club causava baixa com a entitat esportiva federada. Feia uns anys que no participàvem en cap torneig de la Federació (per manca de jugadors, principalment) i era absurd i car pagar una quota a les Federacions a canvi de cap servei. Llavors el nostre Club va quedar inscrit al Consell Català de l’Esport dins dels Clubs Esportius de Lleure. Val a dir que els últims anys el nombre de socis ha augmentat i és possible, si així ho decideixen els socis, que algun dia tornem a les competicions federades.
 • El 18 de gener de 2009 en Matías Giráldez deixa la presidència (per canvi de residència) i és nomenat en Jordi Gesé Pulido com a nou president. Es tracta d’un jove jugador que pertany a la nova generació de tennistes que pugen amb molta força. És ben segur que la nova Junta, igual que van fer les anteriors, treballarà de valent i amb entusiasme per tal que el NOSTRE CLUB es consolidi cada dia més fort en tots els àmbits.
 • Agraïm la subvenció anual que fa l’Ajuntament des de la creació de l’entitat i també la col·laboració els últims anys de CaixaManresa que ens ajuden en els trofeus de cada temporada i altres actes.
 • Avui, 10 de maig de 2009, coincidint amb la final del Master i l’arròs, el Club Tennis Vilatorrada estrena aquesta pàgina Web que espera ser una eina molt útil per a tots nosaltres.