d

 

 

 

i ara també ...

 

 

 

FES-TE SOCI !!

COM PUC JUGAR ?

 

  • Degut a l'alta demanda de gent que practica el tennis, us recomanem fer la reserva de la pista. La podeu fer amb 1 dia d'antel·lació, trucant al telèfon del pavelló 93 876 40 67, i allà haureu de donar les dades de les persones que anireu a jugar.
  • També podeu anar directament a les pistes, sol·licitar-la al pavelló i allà us deixaran la clau per poder-hi accedir. Un cop hagueu finalitzat s'ha de retornar la clau. A la taula següent us posem els preus dels abonaments anuals ( amb dret a jugar 1 hora i ½ diària) i de les tarifes individuals (per persona/hora) per anar a jugar un dia qualsevol sense la necessitat de ser soci o abonat.
  • Aquests preus són els estipulats per l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i corresponen a l'any 2013.

 

ABONAMENT ANUAL DE GENER A DESEMBRE 2012

PREUS:

MENORS DE 16 ANYS

A PARTIR DE 16 ANYS

EMPADRONATS ST. JOAN

93,75 Eur

125 Eur

NO EMPADRONATS

123,75 Eur

165 Eur

Per fer-se l'abonament cal omplenar dos formularis i portar-los a la recepció del Pavelló Municipal.

Aquests dos formularis els podeu descarregar d'aquest enllaç :

 

PREUS PER HORA INDIVIDUAL

PREUS:


MENORS DE 16 ANYS

A PARTIR DE 16 ANYS

Socis sense l'abonament anual

EMPADRONATS ST. JOAN

2 Eur

4 Eur

3 Eur/hora

NO EMPADRONATS

3 Eur

5 Eur

4 Eur/hora

 

 

QUE ÉS EL CLUB TENNIS VILATORRADA ?

 

  • El Club de Tennis som un col.lectiu de gent aficionada a l'esport de la raqueta i units dins un club que durant l'any organitzem multitud de tornejos esportius i diferents actes socials com dinars, partits de futbol, etc..

 

 

COM EM PUC FER SOCI I QUINES AVANTATGES TINDRÉ ?

 

  • Per fer-se soci del Club de Tennis heu de fer un ingrés de 15 euros en el següent número de compte: 2013 6028 34 0200099121 CATALUNYA CAIXA. Ser membre d'aquest club et dóna dret a poder participar a tots els tornejos que disputem durant l'any (ranking, masters, dobles, Tie break…) i a poder gaudir de diferents actes socials que organitzem (calçotades, paelles, partits de futbol…) També pel sol fet de ser soci del Club de Tennis, l'hora de llum surt més econòmica (a 1,85 euros/hora )
  • A més a més si teniu l'abonament de l'ajuntament , el Club de Tenis us donarà dues invitacions per anar a jugar amb qualsevol persona i alguns tiquets de llum gratuïts per poder utilitzar quan us sigui necessari. A més també podreu fer la reserva amb 2 dies d'antel.lació.